MiKE
Administrátor
Armádní Generál
Zkušenost: 56
Zobrazit profil
Email
|
 |
« kdy: Květen 06, 2010, 06:43:16 » |
|
 Recenze Blitzkrieg modu Autor: Maeglin Jazyk: CZ Popis: Blitzkrieg je nejoblíbenějším modem pro CoH. Nabízí mnohem propracovanější stávající armády. Přidává k nim nové jednotky, schopnosti, vylepšení, doktríny. Najdete v něm lepší zvuky a textury a užijete si reálnější bitvy na nových mapách. >>> Článek
|
|
|
|
« Poslední změna: Květen 08, 2010, 09:21:48 od MiKE »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
unreal
Generál
Zkušenost: 13
Ich bin Maestro!
Zobrazit profil
Email
|
 |
« Odpověď #1 kdy: Květen 06, 2010, 08:53:01 » |
|
Vypadá to rozsáhle, no Maeglin se překonává. Kdyby takhle mákl víckrát mohl bych pokračovat v mojí půlroční dovolené.  Ale dost keců, du to přečíst.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Demoness
Seržant-Major
Zkušenost: 11
Zobrazit profil
|
 |
« Odpověď #2 kdy: Květen 06, 2010, 09:11:08 » |
|
pekná recenze módu (: taky mi to chvilku dalo, než sem pochopil o čem Blitz je a teď se směju, jak naivně sem se v první hře vrhnul do útoku (((:
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Ufo23
Seržant
Zkušenost: 0
Zobrazit profil
Email
|
 |
« Odpověď #3 kdy: Květen 06, 2010, 09:32:32 » |
|
supr recenze, akorát trochu pozdě pač si myslim ž už to hrál stejně zkoro každej.... pro mě je teď snad i těžší hrát původní coh :-D sem zvyklej mít jedno těžký dělo na obranu a zákop s raketometčíkama kdyby náhodou a v původním coh trefim pumu z boku třikrát než ji zničim :-D troch nezvim.... stejně ych do blitzu přidal i rusy :-D
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
mato.dds
www.zvlastnezbrane.estranky.sk
Štábní Seržant
Zkušenost: 10
www.zvlastnezbrane.estranky.sk
Zobrazit profil
|
 |
« Odpověď #4 kdy: Květen 06, 2010, 09:36:54 » |
|
Pekná recenzia, v plne s ňou súhlasím. Blitzkrieg hrám dokonca častejšie, než klasické CoH. Do budúcnosti by niekto mohol porovnať Blitzkrieg a Normandy 44: European Theater, myslím, že by to bol zaujímavý článok 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Maeglin
MaeglinBlack
KKT
Armádní Generál
Zkušenost: 76
Temná strana Síly
Zobrazit profil
|
 |
« Odpověď #5 kdy: Květen 06, 2010, 11:18:20 » |
|
No vida, takže ono se tady nakonec najde pár hráčů? Tak to je fajn... já už myslel, že je to úplně mrtvý... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Když bohové chtějí někoho zničit, nejdřív ho nechají zešílet.
|
|
|
Demoness
Seržant-Major
Zobrazit profil
|
 |
« Odpověď #6 kdy: Květen 07, 2010, 09:44:19 » |
|
Vůbec... s kámošem hrajeme jenom Blitz ((((:
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
TraneCZ
Everybody from 313 put your motherfucking hands up and follow me
KKT
Armádní Generál
Zkušenost: -20
Pusť to Billy...
Zobrazit profil
|
 |
« Odpověď #7 kdy: Květen 07, 2010, 09:54:28 » |
|
HH  No nebudu tady zase neco rozrejvat.vsichni vite jak moc mam rad tendle mod. v te recenzi mi akorat chybelo takovi to vozitko co ti umoznila docta blitzu.Podobne jako armored car u pe. doufam ze vite co mam na mysli  EDIT:To je sranda... Mike mas v nadpisu napsano recenze EF modu 
|
|
|
|
« Poslední změna: Květen 07, 2010, 10:14:18 od TraneCZ »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Maeglin
MaeglinBlack
KKT
Armádní Generál
Temná strana Síly
Zobrazit profil
|
 |
« Odpověď #8 kdy: Květen 07, 2010, 12:40:51 » |
|
No kompletní to určitě není - spíš to měla bejt taková ochutnávka... ne kompletní návod, čili tam určitě chybí eště daleko víc věcí. Ale pro základní představu by snad mohlo stačit.
No fakt tam má EF... teda ten alkohol dělá hrozný věci - měl by se nad sebou zamyslet... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Thrawn
Brigádní Generál
Zkušenost: 19
Zobrazit profil
Email
|
 |
« Odpověď #9 kdy: Květen 07, 2010, 12:46:24 » |
|
Pisatele článku musím pochválit. Pěkně napsané, absolutnímu neznalci (mě) to mod a změny v gameplayi představilo. Stromy abilitek vypadají zajímavě, stejně jako nové skiny a zvuky. Ale vzhledem k tomu, že mě do něpříčetnosti dožírají kempící neviditelný Paky v normálním CoH, tak tohle asi nebude pro mě 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
unreal
Generál
Ich bin Maestro!
Zobrazit profil
Email
|
 |
« Odpověď #10 kdy: Květen 07, 2010, 08:09:27 » |
|
Recenze čtivá, informativní a dlouhá. Jen pár vtipnějších poznámek a bylo by to dokonalé. Jo a ještě jednu výtku bych měl. Tím, že se snaží zpřístupnit mnoho jednotek a zároveň to dobalancovat, tak se ty strany strašně zpodobňují a zvlášť pe mi připadá jako trochu jiná verze wehru. To bych vytkl určitě.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MiKE
Administrátor
Armádní Generál
Zkušenost: 56
Zobrazit profil
Email
|
 |
« Odpověď #11 kdy: Květen 08, 2010, 09:23:50 » |
|
EDIT:To je sranda... Mike mas v nadpisu napsano recenze EF modu  No fakt tam má EF... teda ten alkohol dělá hrozný věci - měl by se nad sebou zamyslet...  vy toho naděláte  holt sem to zapomněl všechno přepsat z EF na Blitz no... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Maeglin
MaeglinBlack
KKT
Armádní Generál
Temná strana Síly
Zobrazit profil
|
 |
« Odpověď #12 kdy: Květen 08, 2010, 09:30:57 » |
|
Tím, že se snaží zpřístupnit mnoho jednotek a zároveň to dobalancovat, tak se ty strany strašně zpodobňují a zvlášť pe mi připadá jako trochu jiná verze wehru. To bych vytkl určitě.
Teda nechci rejpat, ale řekl bych, že PE vždycky byla tak trochu jiná verze Wehru... přecejenom jsou to všechno Němci  No ale vážně - já si to teda nemyslim. Wehr a PE vyžadujou v Blitzu každej dost jinou taktiku. Jako, že maj podobný jednotky, to je samozřejmě pravda, nicméně ta taktika je (a zvlášť na začátku a ve střední fázi hry) jiná. Rozhodně nejde o nějakou zaměnitelnost. Hrát se za ně musí jinak a když je má člověk proti sobě, tak okamžitě pozná, jestli proti němu jde Wehr nebo PE. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
unreal
Generál
Ich bin Maestro!
Zobrazit profil
Email
|
 |
« Odpověď #13 kdy: Květen 08, 2010, 09:45:33 » |
|
Jako jasně, ale chtěl jsem tím říct, že už to nejsou ty čtyři unikátní strany z původního CoH. Vše má svý pro a proti, ale tím, že přidávají všestranný jednotky všem stranám (třeba kulomet v útočné pe..atp) a jednotný systém veteránství sice zaručují balanc, ale ty strany jsou si mnohem podobnější. Ne, že by to byla velká vada na kráse, ale jako zápor bych to prostě napsal.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Ryči
Kapitán
Zkušenost: 27
Zobrazit profil
Email
|
 |
« Odpověď #14 kdy: Květen 08, 2010, 11:47:12 » |
|
hele a ty hraješ jinej BK než my ostatní či co ?? Ba naopak rozdělení jednotek je velice dobře a s rozmyslem udělaný a po taktický stránce je každá strana pojatá svým vlastním způsobem.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Ordo ad Chao
|
|
|
Maeglin
MaeglinBlack
KKT
Armádní Generál
Temná strana Síly
Zobrazit profil
|
 |
« Odpověď #15 kdy: Květen 09, 2010, 09:28:35 » |
|
Speciálně to veteránství teda dost oceňuju, že udělali jednotně. Tím se hra pěkně vyvážila. Wehr už nemůže hrát na zdržovací taktiku, že pak všechno přejedou tanky vet3. A Spojenci zas nemusej tlačit jak pominutý, aby jim stihli zabránit vetovat. Oni to ostatně takhle museli udělat, protože Blitzkrieg je balancovanej na větší mapy a hry (3v3 a 4v4) a tam je prostě dostatečnej prostor, aby to Wehr zdržoval, dokud nemá ty nesmrtelný tanky a pak už se jenom prostříleli skrz spojeneckou pěchotu... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Pazit_CZ
KKT
Generál-Major
Zkušenost: 7
WASS UP NIGGA!!
Zobrazit profil
Email
|
 |
« Odpověď #16 kdy: Květen 09, 2010, 09:35:49 » |
|
mno diky tomu vetovani se mi ta hra (COH) zda zajimavejsi
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Demoness
Seržant-Major
Zobrazit profil
|
 |
« Odpověď #17 kdy: Květen 09, 2010, 11:16:53 » |
|
Nejlepší systém vet systému z origa CoH mi přišel vždy PE... Blitz je ale mnohem zábavnější... (:
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
TraneCZ
KKT
Armádní Generál
Pusť to Billy...
Zobrazit profil
|
 |
« Odpověď #18 kdy: Květen 09, 2010, 11:19:21 » |
|
to vetovani totiz zarucovalo rychlost hry spojenci museli rychle talcit a zaskodnicit a naopak wehr se to snazil ukempit. bylo tam o co ,,hrat´´.Kdyz tady se zakempi nemci tak i spojenci. Nemci vyjedou se supr 8 tigrama a spojenci to bombarduji. Vitezi ten kdo ma vice stesti
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Ryči
Kapitán
Zobrazit profil
Email
|
 |
« Odpověď #19 kdy: Květen 09, 2010, 11:22:13 » |
|
To že se BK snaží lidi porád hrát jako klasiku je ale jen vina samotných hráčů, nikoliv modu 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Ordo ad Chao
|
|
|
TraneCZ
KKT
Armádní Generál
Pusť to Billy...
Zobrazit profil
|
 |
« Odpověď #20 kdy: Květen 09, 2010, 11:31:50 » |
|
Nj proste sem hloupej noob co to neumi hrat. Mnohem radeji ted vidim jak s pazitem poskakujem v zebricku AT 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Ryči
Kapitán
Zobrazit profil
Email
|
 |
« Odpověď #21 kdy: Květen 09, 2010, 12:29:15 » |
|
No tak váš postoj k BK je tu všeobecně známej  , ale co když by si pan Unrealek dal s náma nějakou hru kde bychom mu názorně předvedli rozdílnost Wehr a PE  .... no to asi nehrozí, což ??
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Ordo ad Chao
|
|
|
unreal
Generál
Ich bin Maestro!
Zobrazit profil
Email
|
 |
« Odpověď #22 kdy: Květen 09, 2010, 01:48:30 » |
|
Pan Unrealek pouze vyjádřil svůj názor a ten přetrvává(a ano opravdu je to ten Blitzkrieg o kterém se tu mluví). Holt Trane mod viditelně nesnáší a ty ho zase viditelně miluješ a jakákoliv sebemenší kritika ti vadí. Mod jsem hrál, strukturu jsem viděl a to co jsem viděl mi prostě nepopřete. PS Poděkuj Megimu, že to psal on, poněvadž kdybych to psal já, tak bych tohle roztruboval do světa a asi by tě to stálo infarkt. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Maeglin
MaeglinBlack
KKT
Armádní Generál
Temná strana Síly
Zobrazit profil
|
 |
« Odpověď #23 kdy: Květen 09, 2010, 03:12:39 » |
|
to vetovani totiz zarucovalo rychlost hry spojenci museli rychle talcit a zaskodnicit a naopak wehr se to snazil ukempit. bylo tam o co ,,hrat´´.Kdyz tady se zakempi nemci tak i spojenci. Nemci vyjedou se supr 8 tigrama a spojenci to bombarduji. Vitezi ten kdo ma vice stesti
Určitě nezvítězí štěstí - tomu nevěř. Zvítězí ten, kdo je schopnej udržet stálej tlak a přicházet o méně jednotek než soupeř.
Jinak k tomu vetování v základním CoH (platí hlavně pro větší hry): jakmile se podaří Wehru přežít úvodní nápor Spojenců a nahrabou dostatečný množství paliva, tak už to ty jejich navetovaný jednotky prostě postupně dorazej. Čili jinými slovy - od určitého bodu pak už nemá cenu hrát - samozřejmě pokud byl boj víceméně vyrovnanej - protože přijedou kvalitativně lepší jednotky a prostě to roznesou.
Dle mýho je základní CoH dobře balancovanej na 1v1 nebo 2v2. Naopak ty větší hry (3v3 a 4v4) je lepší hrát Blitz, protože tam maj šanci vyhrát i delší hru všichni. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Thrawn
Brigádní Generál
Zkušenost: 19
Zobrazit profil
Email
|
 |
« Odpověď #24 kdy: Květen 09, 2010, 04:03:41 » |
|
Dle mýho je základní CoH dobře balancovanej na 1v1.
Řeknu to třemi slovy: Pak, Roo, FOO, Strafe (vs PE), Gwag, Wehr vet, Elite pios, lvl3 grens, med bunker 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|