Stran: [1] |   Dolů
Tisk
Autor Téma: CoH ve Score, vyhlášení výsledků soutěže  (Přečteno 540 krát)
MiKE
Administrátor
Armádní Generál
*

Zkušenost: 56

301004801
Zobrazit profil WWW Email
« kdy: Duben 18, 2010, 10:33:44 »

V dubnovém díle českého herního magazínu Score najdete článek na téma Company of Heroes. Zabývá se CoH z několika důvodů. Hra stále i po téměř 4 letech vyniká svou hratelností a zábavností nad ostatními strategiemi nejen z druhé světové války a také její grafická a zvuková stránka je stále na vysoké úrovni. Dalším důvodem, proč se CoH stále hraje je veliké množství nejrůznějších modů. V článku najdete mimojiné desatero tipů pro začínající hráče a na DVD vybrané mody.

V článku samozřejmě najdete také krátké taktiky, o které byla na CoH.cz vyhlášena soutěž. Vítězem se stal hráč ThorHC, kterého možná znáte z fóra jako CSLporadce. Za odměnu dostal dubnové číslo Score i s DVD.

Pokud jste si všimli, že stále běží stará anketa, tak je to proto, zě jsem se rozhodl vzhledem k její důležitosti prodloužit na 2 měsíce. Doufáme, že článek přivede nové české hráče nebo minimálně ty staré donutí oprášit krabici a vrátit se do boje v nových modech.

Autor: MiKE        >>> coh.cz
« Poslední změna: Květen 02, 2010, 09:22:19 od MiKE » Zaznamenáno

můj CoH.cz profil      -> Pravidla fóra <-                                                          
unreal
Generál
*

Zkušenost: 13

Ich bin Maestro!

468037124
Zobrazit profil Email
« Odpověď #1 kdy: Duben 18, 2010, 11:58:07 »

Jo tak už chápu. Dobře ty Thore. Smích Smích Jinak zítra pádím do knihovny, to přece musím vidět. Úsměv
Zaznamenáno

Thrawn
Brigádní Generál
*

Zkušenost: 19

Zobrazit profil Email
« Odpověď #2 kdy: Duben 18, 2010, 06:29:46 »

Kdyby radši místo tipů pro začátečníky napsali začátečníkům seznam zkratek, udělali by líp (aneb stále si vzpomínám, jak jsem se v CaC:G:ZH dlouho snažil dovědět, co je "no r10,sw,au,db"). Namísto toho, co znamená AC, ccs nebo IHT, se začátečníci doví, že mají zabírat body a tlačit na soupeře...
Zaznamenáno

MiKE
Administrátor
Armádní Generál
*

Zkušenost: 56

301004801
Zobrazit profil WWW Email
« Odpověď #3 kdy: Duben 22, 2010, 08:01:27 »

Ale to je dobrý nápad, už jsem o tom taky před časem uvažoval.  Mrknutí Založím v sekci hraní na tohle téma a společně bysme mohli dát dohromady seznam zkratek, protože sám si na ně netroufám.

EDIT: Thor vs. Fany - hádejte se v offtopicu! http://forum.coh.cz/index.php?topic=954.0
Zaznamenáno

můj CoH.cz profil      -> Pravidla fóra <-                                                          
Stran: [1] |   Nahoru
Tisk
Skočit na: