Stran: [1] |   Dolů
Tisk
Autor Téma: Sekce Mapy oživena, ToV v prodeji, nová anketa  (Přečteno 395 krát)
MiKE
Administrátor
Armádní Generál
*

Zkušenost: 56

301004801
Zobrazit profil WWW Email
« kdy: Březen 07, 2010, 11:15:37 »

Konečně tu máme střídání ankety. V té únorové jsem zjišťovali, jak u vás uspěl Eastern Front mod. Sám cítím, že i když se velice povedl, čekali jsme přecijen něco víc. I přes kompletně novou stranu je to stále klasické CoH a změn je daleko méně než v jiným modech. Vylepší se to jistě v budoucnu přidáním Ostheeru jako protiváhy k Rusům. Tak jako tak jde ale o úspěch. 87% z vás se EF líbí a necelá desetina ho považuje za úžasný. Nyní se podíváme na Mody z celkového hlediska. Tento měsíc zjišťujeme, které mody jsou celkově nejoblíbenější a tak nezapomeňte hlasovat a podpořit svůj oblíbený mod.

Dále byla výrazně oživena sekce Mapy, kde si můžete stáhnout do své hry mapy vytvořené ostatními hráči. Dlouhou dobu do sekce nikdo žádné mapy nepřidával, ale nyní se toho ujali Trane a Pazit a díky nim se tak můžete těšit na pravidelný přísun nových map. Ke každé mapě najdete v naší sekci její popis, screenshoty a odkaz ke stažení a zároveň můžete mapy hodnotit a komentovat. S přidáváním do hry vám pomůže nový přehledný návod. Samozřejmě mapy můžete přidávat i vy a to jak vlastní, tak i ty, které vás prostě zaujaly.

Jak jsem upozorňoval již v aktualitách, Tales of Valor se konečně po více jak půl roce čekání dostalo zpět na pulty obchodů! Což je sice nepochopitelně dlouhá doba, ale naštěstí už je za námi a tak si vy, kteří ToV ještě nemáte, můžete díky jeho koupi užít všech možností Company of Heroes. Bohužel na našem spráteleném eshopu Xzone.cz není momentálně a ani nebude v blízké době dostupný ani jeden z dílů CoH a musíte se tedy porozhlédnout

Autor: MiKE        >>> coh.cz
Zaznamenáno

můj CoH.cz profil      -> Pravidla fóra <-                                                          
Demoness
Seržant-Major
*

Zkušenost: 11

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: Březen 08, 2010, 09:01:33 »

No su zvědavý, jestli na něj někde v obchodě narazím  (((:
Zaznamenáno
MiKE
Administrátor
Armádní Generál
*

Zkušenost: 56

301004801
Zobrazit profil WWW Email
« Odpověď #2 kdy: Březen 08, 2010, 09:14:42 »

na JRC mají všechny skladem Mrknutí
Zaznamenáno

můj CoH.cz profil      -> Pravidla fóra <-                                                          
Thrawn
Brigádní Generál
*

Zkušenost: 19

Zobrazit profil Email
« Odpověď #3 kdy: Květen 05, 2010, 08:59:38 »

Můžu potvrdit. Viděl jsem jeden v brněnškým JRC. Ale platit za osm autíček, pár map a kampaň? Tak jsem ke své spokojenosti koupil Mount and Blade: Warband a Rome: TW Platinum. Ale mají ho (ToV).
Zaznamenáno

Stran: [1] |   Nahoru
Tisk
Skočit na: