MiKE
Administrátor
Armádní Generál
Zkušenost: 56
Zobrazit profil
Email
|
 |
« kdy: Červen 18, 2010, 09:29:00 » |
|

Na letošním herním veletrhu E3 samozřejmě nemohl chybět ani relic se svým nejnovějším počinem: Company of Heroes Online. Vyzkoušet si CoHO do Los Ageles se nás, fandů CoH z Česka a Slovenska, asi moc nevypravilo, ale vše podstatné zachytili Gametrailers ve svém videu. To obsahuje záběry od tvoření hráčského profilu a jeho armády až po samotnou bitvu. A herní server PC Gamer hned přispěchal se svými prvními dojmy z hraní. Na video se mžete podívat zde.
Na začátku hry si vyberete stranu a jednu doktrínu s kterou budete po celou dobu hrát. Jde o nám dobře známé možnosti: USA: Pěchotní, Výsadková, Obrněná a Wehrmacht: Blitzkrieg, Defenzivní a Teror. Je tak už jisté, že v CoHO budou opravdu jen dvě původní armády. Každá doktrína má svou postavičku velitele, kterou si prý budeme moci upravovat k obrazu svému. Chcete árijce v tmavé uniformě nebo drsného paragána, záleží na vašem výběru. V dalším kroku už se dostáváme k úpravám vaší armády. Můžete si nakupovat nejrůznější vylepšení pro své jednotky. Ty jsou stejné, jak je známe z CoH. Totožně vypadají i Hrdinské jednotky. Pouze se mění jejich schopnosti a vlastnosti. Od výdrže, lepšího útoku, po jiné zbraně a větší počet členů družstva. Nakupuje se za Zásoby (Supply), které získáme za úspěch v předešlých bitvách nebo je nalezneme přímo ve hře, jak vypadnou ze zničené nepřátlské jednotky. Druhá možnost nákupu je za takzvané THQ Bucks (babky), tedy speciální měnu pro hu, kterou získáme výměnou za opravové peníze.
V dalším kroku si navolíme, která vylepšení a které hrdiny nasadíme do další bitvy. Nelze si vzít vše, pouze jedno vylepšení a jednoho hrdinu od každého typu. Také pořízení Hrdiny není na stálo, předplatíme si za určitý obnos zásob nebo peněz třeba 200 použití dané jednotky. Hrdinové sahají od Inženýrů až po Tanové Eso Sherman, které stejně jako další nejsilnější jednotky ve hře lze získat pouze za zásoby. Tedy pouze díky úspěchu ve hře a ne za peníze. V dalším kroku se již dostáváme do bitvy. Během načítání vidí soupeři navzájem bonusy a hrdiny, které si vzali do hry. Ve hře se ale zdánlivě nic nezměnilo. Tak jak to známe se bojuje na známých mapách se známými jednotkami. Ovšem i tady se dočkáme drobných novinek, například shoz figurín na padácích pro matení nepřítele. Tak jak to dělali spojenci při výsadcích v Normandii. Později si můžete shoz vylepšit o výbušniny ve figurínách. Na jednu stranu téměř nic nového, na druhou nebyla hra nijak osekána a o nic jsme nepřišli.
A na závěr dobrá zpráva. Majitelé některého s dílů CoH vloží do hry svůj cd klíč a dostanou za něj odměny. Jaké? To se ještě necháme překvapit.
Autor: MiKE >>> coh.cz
|
|
|
|
« Poslední změna: Červen 18, 2010, 09:31:33 od MiKE »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
unreal
Generál
Zkušenost: 13
Ich bin Maestro!
Zobrazit profil
Email
|
 |
« Odpověď #1 kdy: Červen 19, 2010, 08:16:04 » |
|
Tak co se dívám, tak změnili jen nakupování a vybírání před bitvou místo při.  A já čekal profi variaci ne EiR.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Antoon16
Vojín 1. třídy
Zkušenost: 0
Zobrazit profil
Email
|
 |
« Odpověď #2 kdy: Červen 19, 2010, 11:41:10 » |
|
To jsou teda dobri, kdyz uz take u relicu zavedli zvyhodnovani hracu, tim ze si zaplati penezma a budou mit bonusy atd. Toto se mi opravdu nelibi  .
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MiKE
Administrátor
Armádní Generál
Zobrazit profil
Email
|
 |
« Odpověď #3 kdy: Červen 19, 2010, 11:52:47 » |
|
Asi jsi to nečetl pořádně, žádné bonusy navíc mít nebudou  Pouze se k těm stejným vylepšením a jednotkám mohou za příplatek dostat dříve. Ale nemáš si na co stěžovat když je hra zdarma. Relic nás ujišťuje, že opravdu nebude třeba cokoliv platit na to, abychom si CoHO naplno zahráli. Unreale, taky jsem si hned vzpomněl na EiR. Docela lituju těch moderů, který se s tím konceptem dělali tolik let a nyní je převálcuje CoHO v podstatě s tím stejným.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
unreal
Generál
Ich bin Maestro!
Zobrazit profil
Email
|
 |
« Odpověď #4 kdy: Červen 19, 2010, 12:17:33 » |
|
Právě že ne, já čekal, že si v tom menu nakoupíš jednotky(+ pár těch hrdinů) a pak si je budeš volat na bojiště. Místo toho zůstali jen u nakoupení bonusů pro určitou jednotku a možnosti si vyrobit hrdinskou jednotku(čili totéž což v čínské betě, kde si totéž dělal akorát při hře), ale jinak se tam normálně vyrábí jednotky jak v CoH. Koncept EiR zůstal na hony daleko(před COHO) .
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MiKE
Administrátor
Armádní Generál
Zobrazit profil
Email
|
 |
« Odpověď #5 kdy: Červen 19, 2010, 02:23:26 » |
|
Jo takhle, no to jo. Taky jsem čekal, že už se nebudou vyrábět jednotky v základnách. V podstatě jde hlavně o jednu věc, zpřístupnit CoH zadarmo a k tomu udělat zajímavější levelování hráče a to vypadá, že se povedlo. Určitě bude víc motivující získat speciální bonusy a hrdiny než jen vidět nápis, že máš level 8.  Jinak nejde samozřejmě o nic zázračnýho, prostě starý dobrý CoH.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
VonNaurich
BN CS
Poručík
Zkušenost: 8
Zobrazit profil
Email
|
 |
« Odpověď #6 kdy: Červen 20, 2010, 07:32:23 » |
|
Já se docela těším a to, že si nějací blbci koupí bonusy dopředu mě vůbec nesere.Navíc jsem zvyklí si kupovat bonusy za skutečné peníze protože okrajově hraju Empire Total War, kde jeto udělané podobným způsobem.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
caddarn
Poručík
Zkušenost: -6
Zobrazit profil
Email
|
 |
« Odpověď #7 kdy: Červen 20, 2010, 08:56:09 » |
|
netušíte jestli přidají brity ? bez nich u mě coho nemá šanci ... . ale jinak žádné překvapení mě přišlo z toho videa že jen předělali hlavní menu ale hra je porád stejná ... ps: nechápu proč cpou hrdinské jednotky do ww2 i největšího hrdinu zabije jediná kulka...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
unreal
Generál
Ich bin Maestro!
Zobrazit profil
Email
|
 |
« Odpověď #8 kdy: Červen 20, 2010, 09:02:07 » |
|
V CoH jedna kulka nezabíjí, to bys měl vědět.  Vždyť se to jmenuje Company of Heroes, tak aspoň hra dostojí svému jménu.  A Brity nepřidají stejně jako PE, maximálně, že by to zaznamenalo takový úspěch, takže by je přidali ať vydělají více chechtáků. Já osobně bych strany spojil jako v BoTB, páč by to byla v podstatě nová i zároveň stará hra. Takhle je to jen vanilla CoH bez OF s hrdinama a bonusam pro jednotky.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Swem
IIIONEIII lvl 9
Nadporučík
Zkušenost: 7
Jaký je tohle Pokemon... to je Pikachu
Zobrazit profil
Email
|
 |
« Odpověď #9 kdy: Červen 21, 2010, 08:41:05 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
unreal
Generál
Ich bin Maestro!
Zobrazit profil
Email
|
 |
« Odpověď #10 kdy: Červen 21, 2010, 08:58:35 » |
|
Takovýho hrdinu bych bral, Amík vidí snipera, udělá jeep a bum, sniperka vyhodí jeep na jednu ránu do vzduchu. No bohužel se mi zdá, že hrdiny můžeš dělat jen z původních jednotek(mg42,grenové,jeep,m8...) takže takovýchto univerzálních kousků se pravděpodobně nedočkáme.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Swem
IIIONEIII lvl 9
Nadporučík
Zobrazit profil
Email
|
 |
« Odpověď #11 kdy: Červen 21, 2010, 09:28:49 » |
|
Možná by bylo zajmavý,kdyby se vydali právě takový zbraně ,ale jen třeba 50 kousků,kdo koupí dřív má "tajnou zbraň",ale kdyby ti vykilili toho snipera,existovala by 20%šance, že upustí zbraň.Kdyby ji nepřítel sebral,mohl by on vyrábět třeba právě snipiho s ATpuškou a ty bys ostrouhal.To by se pak hra zvrhla v lovení spec věcí,ale třeba by to byla zábava 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
unreal
Generál
Ich bin Maestro!
Zobrazit profil
Email
|
 |
« Odpověď #12 kdy: Červen 22, 2010, 09:16:57 » |
|
No to by vůbec nebylo špatný, zkus to tam napsat třeba na ofic. fóra. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Swem
IIIONEIII lvl 9
Nadporučík
Zobrazit profil
Email
|
 |
« Odpověď #13 kdy: Červen 22, 2010, 02:34:57 » |
|
No někdy mě napadne perla.  Moje angličtina obsahuje :Hi,hf,omg,gg  víc ze mě nedostaneš.Proto nápady génia zapadlou v historii. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
TFKcecerTFK
TFK 4ewer
Nadporučík
Zkušenost: -18
Moc se neraduj !!! xD
Zobrazit profil
|
 |
« Odpověď #14 kdy: Červen 27, 2010, 01:44:38 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MiKE
Administrátor
Armádní Generál
Zobrazit profil
Email
|
 |
« Odpověď #15 kdy: Červen 28, 2010, 07:28:18 » |
|
o čem asi myslíš, že je celá tahle novinka? 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
TFKcecerTFK
TFK 4ewer
Nadporučík
Moc se neraduj !!! xD
Zobrazit profil
|
 |
« Odpověď #16 kdy: Červen 28, 2010, 09:53:15 » |
|
noo muj nazor na cohO : moc se mi to neliby uz je ta predohra ve stylu divokekmeny nebo podobne online hry uz to nebude moc to coh co mam. Ja bych uvital kdybi zlepsili grafiku, pridali nove alebo upravene jednotky, taky nove online mapy a lepsi story na singaci.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Ronie111CZE
Generál
Zkušenost: -1
Zobrazit profil
|
 |
« Odpověď #17 kdy: Červen 29, 2010, 06:14:56 » |
|
Já bych uvítal třeba 2. díl, compatibilní s původní hrou, ale s lepší grafikou a hlavně s novejma armádama. Rusáci a pouštní krysy... I když dosavadní grafika je furt v poho a super.  Nevidím problém v tom, jak vybalancovat hru, protože každá ze stran měla podobné zbraně nebo ekvivalentní, takže jim dát jen odpovídající vlastnosti a není co řešit  (vím že to vidím moc jednoduše)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
TFKcecerTFK
TFK 4ewer
Nadporučík
Moc se neraduj !!! xD
Zobrazit profil
|
 |
« Odpověď #18 kdy: Červen 29, 2010, 06:36:43 » |
|
jednoduchee ale dobree mne by se to tez takto pacilo. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Maeglin
MaeglinBlack
KKT
Armádní Generál
Zkušenost: 76
Temná strana Síly
Zobrazit profil
|
 |
« Odpověď #19 kdy: Červenec 01, 2010, 11:14:58 » |
|
Nevidím problém v tom, jak vybalancovat hru, protože každá ze stran měla podobné zbraně nebo ekvivalentní, takže jim dát jen odpovídající vlastnosti a není co řešit  (vím že to vidím moc jednoduše) Já si teda myslim, že jeden z mnoha důvodů, proč je CoH úspěšný, je fakt, že ty strany právě nejsou ekvivaletní. Že jsou sice vyrovnaný, ale nejsou to prostě jenom stejný jednotky akorát s jinýma jménama. Stálo to velký úsilí, bylo kvůli tomu vydáno mnoho patchů, ale myslim, že výsledek je fakt velmi dobrej.
Čili si myslim, že přidat nějakou novou stranu a tu pak naklonovat do několika dalších kopií, aby se s tím dalo hrát - to není dobrej nápad. A Relic by to (doufám) ani neudělal. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Když bohové chtějí někoho zničit, nejdřív ho nechají zešílet.
|
|
|
TFKcecerTFK
TFK 4ewer
Nadporučík
Moc se neraduj !!! xD
Zobrazit profil
|
 |
« Odpověď #20 kdy: Červenec 03, 2010, 09:30:55 » |