Stran: [1] |   Dolů
Tisk
Autor Téma: CoH Online - anglicky, zdarma, již v září  (Přečteno 337 krát)
MiKE
Administrátor
Armádní Generál
*

Zkušenost: 56

301004801
Zobrazit profil WWW Email
« kdy: Červen 06, 2010, 01:00:46 »

Co nám bylo naznačeno začátkem minulého měsíce je nyní skutečností. Ano, Company of Heroes Online jde na Americký trh! Tudíž bude přístupné i nám, ať už bude přeloženo do češtiny nebo ne. S angličtinou se jistě sžijeme lépe, než s čínštinou nebo korejštinou v kterých je CoHO dostupné teď. Byly spuštěny zcela nové oficiální stránky, kde najdete například velice povedený trailer na CoHO. Bližší info jsme se dozvěděli v rozhovoru s producentem, Gregem Wilsonem. Také již vyšlo první preview na serveru Kotaku, v kterém doporučuji se podívat na screenshoty z nového uživatelského prostředí pro výrobu a vylepšování vaší armády. Hra bude technicky totožná, tudíž počítejte se stejnými HW nároky.

Relic právě dokončuje poslední práce na CoHO, především ladí vyváženost. Během léta se dočkáme otevřené bety a září 2010 bude hra oficiálně spuštěna.

A jak bude vlastně CoHO vypadat a v čem se od současného CoH lišit? Začněme u pořízení hry. Hru si bude možné pouze stáhnout z webu hry, žádné krabičky se hrou v obchodě se nedočkáme. Hlavně však bude CoHO zcela zdarma! Půjde o výlučně multiplayerovou verzi Company of Heroes. Zahrát si budeme moci na starých známých mapách, ale nejspíš přibudou i nové, a se známými armádami, nejspíše však pouze s Američany a Wehrmachtem. Co tedy CoHO přinese vlastně nového? Je to způsob nakupování a vylepšování vaší armády. To bude probíhat ve speciální nabídce v klidu, před bitvou. Zde si vyberete jeden z velitelských stromů, v kterém si za získané zkušenosti z předchozích bitev budete odemykat nové jednotky, jejich vylepšení (rychlost, život, přesnost), speciální schopnosti a také hrdiny. Půjde o zvláštní jednotky se speciálními schopnostmi, očekávám něco na způsob Operace Assault v Tales of Valor. Další možností jak pořídit vylepšení bude jejich nakupování za skutečné peníze přes váš účet, částky se budou pohybovat v řádech pár dolarů, ale nikdo vás nebude nutit si schopnosti kupovat, můžete hrát zcela bezplatně.

CoHO tedy bude spíše určeno pro nové, méně náročné hráče a odstup od klasického placeného CoH bude zajišťovat pouze muliplayerové hraní pouze za dvě armády. Současná trilogie nabídne navíc dvě další armády, celkem 6 kampaní a hlavně možnost hru dodatečně rozšířit mnoha mody. CoH bude od relicu stále plně podporováno, takže nemusíme nad CoHO a vydanými penězi zoufat.

V minulé anketě jsem se vás ptal právě na váš názor na CoHO. 22% si myslí, že se CoHO ujme jak u nových tak stávajících hráčů, 18% se bojí rozdělení hráčské komunity a skoro třetina CoHO by tedy u nás raději nevidělo. 45% hráčů si počká, až hru sami ozkouší, což bude asi nejlepší, sám jsem zvědavý jak se povede nový systém správy armády zakomponovat do současné hry.

Na fóru (mimochodem slavíme 1000. téma) se často potýkáme s různým věkem hráčů. Někteří se chovají dosti pubertálně, jiní se zas ohánějí vysokým věkem. Jak to tedy je? Hlasujte v anketě, je zcela anonymní, tak se nebojte, že bychom vás naprášili za to že hrajete hru, která je až od 18. O tom si tu iluze snad nikdo nedělá. Úsměv

Autor: MiKE        >>> coh.cz
Zaznamenáno

můj CoH.cz profil      -> Pravidla fóra <-                                                          
Ronie111CZE
Generál
*

Zkušenost: -1

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: Červen 06, 2010, 02:14:48 »

No nemůžu říci, že bych z toho byl nadšenej, ale snad to Relicu vydělá prachy a vydaj konečně očekávaný další díl COH s rusákama....  Mrknutí
Zaznamenáno
MiKE
Administrátor
Armádní Generál
*

Zkušenost: 56

301004801
Zobrazit profil WWW Email
« Odpověď #2 kdy: Červen 06, 2010, 02:20:03 »

Podle mě už asi do Rusáků nepůjdou když to udělali modeři Eastern Front... no ale uvidíme. Každopádně to vidím tak, že příští CoH nebude standalone datadisk, ale úplně nový samostatný díl, ale to je jenom můj názor. Úsměv
Zaznamenáno

můj CoH.cz profil      -> Pravidla fóra <-                                                          
TraneCZ
Everybody from 313 put your motherfucking hands up and follow me
KKT
Armádní Generál
*

Zkušenost: -20

Pusť to Billy...

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: Červen 06, 2010, 02:50:12 »

no ale ja bych chtel aby delali spise jen datadisky... komunita se pak rozdeli a bude to v pr...
Bral bych aby udelali kampane s ruznyma operacama.. (Africa corps,operation husky,...) to by se mi libilo hrat za rommela nebo montgomeryho Škleb
Zaznamenáno

KyjovskaKurvicka Mrknutí
unreal
Generál
*

Zkušenost: 13

Ich bin Maestro!

468037124
Zobrazit profil Email
« Odpověď #4 kdy: Červen 06, 2010, 03:27:23 »

No celkově ty Rusy dost očekávám, protože nic extra bez nich už vymyslet nechce(pak už jen válka v tichomoří, nebo různá časová období, což moc pravděpodobné není) . EF nemusí být důvodem proč nepřidat Rusy, naopak by mohl důvodem, proč v novém datadisku budou, poněvadž EF ukázalo Relicu, že Rusové v CoH být můžou a ve hře normálně fungujou.
Zaznamenáno

0rlicek
Nadporučík
*

Zkušenost: 23

Zobrazit profil Email
« Odpověď #5 kdy: Červen 06, 2010, 05:24:08 »

Se těším až vyjde ta nová německá armáda,Ostheer..nevíte kdy ji přesně dokončí?
Zaznamenáno
JohnClaimesh
O_o
Seržant
*

Zkušenost: 1

"To skopčácký škváro neni špatný"

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: Červen 06, 2010, 07:12:09 »

Uvidíme jaký to bude Smích, do rusáčků nepudou.....možná v novim díle, ne datadisku...
Zaznamenáno

Feel Fear
Ryči
Kapitán
*

Zkušenost: 27

Zobrazit profil Email
« Odpověď #7 kdy: Červen 08, 2010, 11:38:01 »

je škoda že ani v CoHO se člověk nedočká novejch skinů, páč oproti modům sou ty skiny trocha fádní  Jsem v rozpacích
Zaznamenáno

Ordo ad Chao
VonNaurich
BN CS
Poručík
*

Zkušenost: 8

Zobrazit profil Email
« Odpověď #8 kdy: Červen 10, 2010, 01:32:11 »

to máš naprostou pravdu skiny stojej za vyliš pr....  Hněv německá blůza je jak vyblitá(u Wehru) PE ještě jdou ale taky žádná sláva u amíků myslim že to sedí až na pár detailů a tomíci jdou mimo  mě  Škleb  Škleb
Zaznamenáno

Stran: [1] |   Nahoru
Tisk
Skočit na: